Älsklingen leker tuff, som vanligt.. :)


Sämsta!

Köpte Venus-rakhyvel och rakgel igår, för bara 99 kronor... Och rakhyveln är ju sämst. Började blöda nästan på en gång fastän jag hade tagit rakgel och jag tog det försiktigt. Jag hatar rakhyvlar som görs för tjejer, så mycket sämre än killarnas rakgrejer. Så nu slänger jag hyveln men rakgelen luktade gott så den kan jag behålla iallafall haha.


Lättnad

Har fått bort så mycket tyngder från mina axlar idag. Det är så otroligt skönt! Har hänt en massa dumma saker som hållt i sig ett halvår men nu är det iallafall hyffsat bra så man slipper gå och oroa sig varje dag och må dåligt över det. Så nu känner jag mig så mycket mer lycklig och glad.

Imorgon har jag praktik och det ska kul. Måste bara hitta till Skärholmen för ska på besök i andra DinSko-butiker.. Hmm, mitt lokalsinne är sämst men i värsta fall frågar jag bara nån i slussen hur man tar sig till den röda linjen. Åh herregud! Jag är sämst på det där att hitta...

Har varit hos mina föräldrar idag och ätit mat. Bor ju inte hemma längre så man saknar ju dem ibland.


Skotrend

Eftersom jag praktiserar på DinSko så tänkte jag visa lite vad som är skotrenden i vår.
Mycket brunt kommer att komma, man kan väl kalla det western-inspirerat. Tycker att det kan vara snyggt med brunt, men det ska ju matcha rätt till byxor, tröja och accessoarer också. Här kommer lite förslag på skor, allt från DinSko:


Rött hår?

Är det bara jag som tycker att rött hår är skitsnyggt? Eller på vissa är det det iallafall. Jag tycker att de som har mörkare hy passar mycket bättre än de som är kritvita, men det är nog bara en smaksak. Jag skulle säkert inte passa i det, eftersom att jag är vit.


Som Rihanna! Hon är skitsnygg i det.


Storhandling

Hej. Idag var jag och Alex och storhandlade.. Varför tycker jag att det är så jäkla kul? För att man känner sig vuxen? Nej, det tror jag inte. Förresten, jag tror att jag bara gillar att gå i den delen där alla hårprodukter, sminket och liknande är. Köpte 8 balsam och en hårinpackning idag, för att jag är så otroligt beroende av det. Och ibland hittar man en plattång som är billig och håller ett halvår, men som man köper bara för att den är lite snygg haha. Det är nog bara jag som är så.



 


Vårkläder

Finns så mycket kläder och saker jag vill köpa till i vår, men så lite pengar. Men drömma kan man ju alltid göra! Drömmer att jag vinner miljarder kronor. Det skulle inte sitta helt fel iallafall.


Allt kommer från H&M, förutom skinnjackan: bikbok, studentklänningen: nellys.

Också börjar vi igen..

Hallå. Är tillbaka igen. Ska försöka hålla mig kvar här längre nu, fast det är så mycket roligare om man har en snygg design på sin blogg så ska kolla med min syster om hon kan fixa det.

Sen jag sist skrev här har jag förlovat mig med min älskling, jag har varit i Spanien, har praktiserat på DinSko, vilket jag fortfarande gör. Jag går fortfarande gymnasiet, men har bara ett halvår kvar. Finns nog inget jag ser fram emot så mycket som att få sluta skolan äntligen. Då ska jag leta jobb som en galning, börja träna på riktigt, leta lägenhet, resa, och kanske att man har tid med att designa skor också. Skulle vara kul, lite som en hobby.

Och för bara några dagar sen tatuerade jag mig:


uttalas typ: agápi. betyder kärlek på grekiska.

Nu blir det en cigg med älsklingen.

RSS 2.0