Julstädning

Igår skrev jag ett ganska långt inlägg som inte sparades för att datan hos Jennelie bara stängdes av så får skriva om allt idag igen ;)

Igår var jag i alla fall ledig från skolan så fick en liten sovmorgon även om jag vaknade fem och somnade om vid sju och sen vaknade vid nio då jag gick upp. På dagen var jag i Globen med min syster och köpte julklapp till min bror och lite smått till mig. Sen gick vi direkt till Jennelie, där Hannah också var. Där tittade vi på tv, film ("Män som hatar kvinnor"), åt plättar, var ute och gick och hade det trevligt och mysigt. Det var ju ett väldigt bra tag sen jag träffade henne på riktigt, har saknat henne, så det var verkligen kul att ses igen! :)

Idag har jag varit rätt duktig, har städat hela rummet, möblerat, putsat fönsterna och fixat julbelysning och annat pynt! Jullåtar har jag lyssnat på sen en månad tillbaka, om inte mer, så den har jag redan fixat haha. Hoppas bara inte jag blir trött på det när julen är här på riktigt om ungefär en månad, men det tror jag inte. Älskar julen, det är så mysigt! :D

Ikväll får vi se vad som händer, antagligen bara ta det lugnt med Alex, som jag inte vart med på två dagar. ;)
Ha en bra lördagskväll!


Friday, I'm in love..

Äntligen fredag igen! Hur skönt som helst. Den här veckan har gått jättefort, det är bra! Fast helgen går ännu snabbare tyvärr, men vet inte vad jag ska göra i helgen. Har inte planerat nåt så det blir väl bara att ta det lugnt med pojkvännen, det funkar fint för mig! :D

Just nu har vi Småföretagande B och jag håller på att skriva en uppgift, Bakgrund/Nulägesanalys/SWOT, om Max Hamburgerrestaurang, där jag har praktiserat förut också. Det går helt okej, lite svårt att hitta deras möjligheter och hot och det här ska vara inne på onsdag nästa vecka. Får se hur det går!

Har bara en lektion till efter den här, så slutar lite innan tre sen ska jag hem och packa lite sen åker jag till Alex och sover där i helgen. Ska bli skönt att bara ta det lugnt och komma ifrån lite saker som händer just nu.. 

Ha en bra fredag! :D

Önskelista!

Så här ser min lilla önskelista till julen ut i år. Plus femhundra klädesplagg till, men har inte orken att lägga upp allt så det här får vara en liten samanfattning av vad jag vill ha:



Den söta rosa laptopen från VAIO och sen är resten från H&M. Älskar skorna otroligt mycket!

Så var helgen över igen..

Tycker inte om när tiden går fort! Har haft en lugn och skön helg med Alex, har inte gjort ett skit typ. Eller var i Nynäshamn igår på hans innebandymatch, som höll på i två timmar istället för en för att domaren var korkad..

I fredags var det Idol och tyckte det var helt rätt att Eddie åkte, äntligen! Nästa gång får det bli Reza som går tycker jag. Några som var hur bra som helst var i alla fall Calle och Mariette! :D


Styrketräning

Idag hade vi kort dag i skolan, bara två lektioner. Efter lunchen hade vi idrott och då skulle vi ha styrketräning. Det var hur jobbigt som helst, och jag som inte har tränat på hur länge som helst för jag mår finfint ändå.. Men i alla fall så efter första varvet med ganska många stationer var jag helt slut och då trodde jag att vi skulle sluta. Men nejdå, då blir det ännu ett varv. Och jag fick det lite jobbigare än alla andra för jag trodde man skulle göra armhävningar när man inte skulle göra det, utan bara stå på samma sätt som när man gör armhävningar fast utan att böja på armarna. Så nu kan jag inte använda dom på ett tag, och imorgon lär det vara tusen gånger värre än vad det är nu. Och jag som knappt kan skriva på tangentbordet nu!
Fast ändå så känns träningsvärk bra på något sätt, för då vet man att man har varit duktig och tränat. :)

Apropå träning och sånt så tänkte jag börja träna på gym två gånger i veckan med Alex. Ska också ut och spring på lördagar med honom och också börja på nån slags boxning, som jag skrivit tidigare. Inte alltför seriös boxning, utan bara en lättare variant med kompisarna. Om det nu finns, men det borde det väl göra, eller? :P

Har sett så otroligt snygga skor på senaste tiden. Tyvärr har alla skyhöga klackar, och jag kan inte ha så mycket högre än vad jag redan har för jag vill ju inte bli två huvuden längre än alla andra. Är nämligen 177 cm utan skor och med dom allra snyggaste, som jag egentligen vill ha, blir jag nästan 190. Lite väl mycket tycker jag. Därför vill jag vara kort! :(


Här är bara några av alla snygga skor jag har sett. Fast i sommar tänker inte jag bry mig om hur lång jag blir, ska skaffa mig några sånna här i alla fall! ;)

Skandia

Hejsan, tisdag idag. Lika tråkig som vanligt, eller.. Faktiskt så var det rätt lugnt att vara i skolan idag. Gick på första lektionen som jag annars hatar, Etik och livsfrågor som håller på i nästan tre timmar. Men den funka faktiskt idag. Sen hade vi lunch och efter det var vi i aulan där Skandia snackade lite i två timmar om olika saker. Det var intressant då en kille som satt i rullstol pratade om sitt liv. Han pratade om hur hans liv sett ut, att han inte bara gav upp då han blev förlamad i ryggen utan kämpade på och började simma. Han tog en massa medaljer och hade värlsrekord i simning för handikappade. Skitintressant måste jag säga. Jag hade nog inte haft den livsglädjen som han hade om jag blivit förlamad i ryggen. Kanske borde tänka på det mer då man inte orkar med vissa saker i livet, och jag som ändå har det lite lättare än vissa andra att klara vissa saker. :)

Efter skolan åkte jag och Alex till Isak där vi firade att han tagit körkort och att hans syster fyllde år. Roligt! Fast var inte där så länge för vi skulle hem och äta innan hans träning, så snart blir det käk sen ska jag sitta i kylan och titta på när han tränar fotboll. ;)

Måndag

Nu är äntligen den här dagen över. Den var faktiskt inte så jobbig med tanke på att jag gick upp kvart i fem för att åka hem från Alex. Sov bara fyra timmar i natt dessutom, så antingen skrattade jag åt allt eller så höll jag på att somna hela tiden. Men som tur var hade vi bara två lektioner istället för fyra/fem stycken, rätt skönt. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Har bara varit hemma, gått på en långpromenad i nästan två timmar. Nu sitter vi och tittar på TV, eller Alex och min syster tittar på nåt tråkigt och jag sitter bara här. Men det funkar väl. ;)


Skola.. suck.

Imorgon är det skola och jag är så trött på det. Vill bara vara hemma och dö! Nejmen typ börja jobba med något jag älskar, kanske kläder eller musik! Eller hemmafru, de skulle vara nice. Att bara få vara hemma och ta det lugnt, sova länge på dagarna, laga mat, städa lite. Fast det skulle nog inte vara roligt i längden. Nej förresten, dom som man sett på TV (utan att nämna några namn nu) har ju bara varit helt blåsta i skallen. Jag håller mig till kläder och musik. Antingen designa kläder, jobba i klädesbutik eller bli artist. Det skulle vara riktigt kul, men hoppade ju av Fryshusets sång-linje förra hösten och började med handel på Tyresö gymnasium, så lär ju i alla fall inte bli artist, det får jag ha som en hobby. Funkar fint för mig!
Men tillbaka till ämnet, att jag är trött på skolan. Har nog aldrig varit såhär skoltrött, vill inte alls gå till skolan förutom att gå dit för att träffa kompisarna. Men har sagt till mig själv att hålla ut de sista två åren. Eller nu är det ju nästan bara ett och ett halvt år kvar. Den här biten av terminen som gått har gått riktigt snabbt så det är ju faktiskt riktigt skönt, måste jag säga.

Snart ska jag gå och sova, är faktiskt redan trött. Vet inte vad som har hänt med mig, för annars brukar jag vara jättepigg vid den här tiden och vara vaken till tolv.
God natt och sov gott, alla glada! ;)


Hemmafrun som jag inte vill bli som! ;D

Söndag

Vad sur jag blir när inget blir som man tänkt sig. Eller när allt bara går fel. En sak är i alla fall när man skriver ett långt blogginlägg och sen visar det sig att det inte är publicerat, även om man har tryckt att det ska göra det.. Sen är det så mycket annat som jag inte ens kan skriva här för det är för mycket och man lär ju tröttna när man läser det.

Det jag skrev förut var i alla fall att jag vaknade ganska tidigt idag, runt nio för att Alex skulle på match, så hans ringklocka ringer lite efter åtta, och jag vaknar och ser att han ligger och glor på mig bara. Sen somnar jag om och efter ungefär en halvtimme vaknar jag igen och frågar honom när han ska upp. När det ringer, svarar han. Jag blev förvirrad och trodde att jag hade drömt att den hade ringt, så jag håller på att somna om igen men då hoppar Alex upp eftersom klockan var kvart i nio och han skulle vara i Tyresö nio! Bra där!

Nu sitter jag ensam här hemma och vet inte vad jag ska göra av den här tråkiga söndagen.. Fast ikväll ska jag antagligen vara med mina kompisar så det ska bli kul!

Ha en trevlig söndag. Jag ska göra så gott jag kan för att ha det.


Esther, Sandra, Sofie och jag förra sommaren. <3

Följ min blogg

Klicka här och följ min blogg:
bloglovin

God morgon

Nu är det lördag, jätteskönt att få sova ut lite även om jag inte behöver så mycket sömn för att klara av en dag. Men det har blivit att man gått och lagt sig lite för sent de senaste veckorna och det tar lite på en så det är skönt att få vila ut sig som sagt.
Gick upp för någon timme sen, då blev det glass till frukost haha. Inte så gott och nyttigt så tänkte äta något mer, för blev inte ens mätt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, tror det blir en slappardag, som också kan vara skönt! Imorgon ska jag vara med mina vänner Sandra, Sofie och Esther. Det ska bli roligt! :D

Igår var det ju Rabih som fick åka från Idol. Helt sjukt! Han kanske inte gjorde jättebra ifrån sig igår, och jag tyckte att han skulle ha varit den som hängde löst som han gjorde, men inte tillsammans med Mariette. Det skulle varit Eddie som gjorde det och det skulle ha varit han som åkte ut, som jag skrev igår. Tycker inte om Idol när det kommer till orättvis röstning av folket, för det blir nästan aldrig rätt person som vinner. Men det är ju i och för sig en smak-fråga, alla gillar olika antar jag.

Här kommer en video från Idol igår. Erik Grönwall-The show must go on:

Idol

Pannkakorna var goda, det var min förtjänst. Men det var faktiskt Alex förjänst att de var perfekt stekta, så han hjälpte faktiskt till lite. Tummen upp för det! Tack så mycket för hjälpen, även om det var du som skulle gjort allt, host! ;)

Har tittat på Idol och måste säga att den enda som är riktigt riktigt bra, precis som juryn och säkert mååånga andra tycker, är Erik. Visst, dom andra är också duktiga men han är extra speciell. Grym röst, grym scennärvaro. Japp allt är bara grrrymt! En klar vinnare. Eller som den manliga Baggen i juryn sa: "Lägg ner Idol!". Haha, så sant så sant.

Just det, snart börjar ju Idol igen. Vem åker ut? Jag tippar på Eddie, som inte kunde sjunga idag. ;)


Slapp dag

Idag var det en rätt onödig dag i skolan. Hade en riktig lektion på morgonen då vi inte gjorde något speciellt, bara en övning. Sen var det lunch och sen hade vi "lektion" med en annan klass. Då skulle vi göra reklamplanscher för våra företag, men vi kunde gå hem om vi ville så slutade vid ett ungefär. Onödig dag som sagt.

Just nu är jag hos Alex och tråkar. Han sitter och spelar FIFA 10.. Varför finns det TV-spel för? Jag blir så trött på det. Det enda man hör när man är hos honom är: "Får jag spela, får jag spela...?". Och har man låtit honom spela en gång så vill han ju bara fortsätta. Gaah, blir galen. Vad ska man göra medans han gör sånt hela tiden? :P

Idag blir det pannkisar till middag. :D Fast egentligen var det Alex som skulle göra pannkakor till mig idag, men det ser ut som att det blir jag som får göra dom i alla fall.. Får väl ta och göra det snart, för annars lär det väl aldrig bli nån middag.. Suck. ;)

Ha en trevlig fredagskväll!


Kläder?!

God morgon!
Har precis duschat och sminkat mig klart, ska fixa till håret lite sen blir det Uppdrag: Välja kläder! Det svåraste som finns. Det kan ta mer än en halvtimme för mig att hitta kläder som jag ska ha på mig.. Först sätter jag på mig en tröja, då ska man hitta byxor till det. Sen byter man runt och kollar vilka kläder som passar, jag får panik! Men tillslut så blir det samma som man hade för bara några dagar sedan. Suck.. Jag vill ha pengar och massa kläder. Eller kanske bara vara nöjd med dom kläder jag redan har, för det är ganska mycket.

Snart ska jag ta tunnelbanan till skolan, så måste skynda mig ganska mycket nu.
Ha en bra dag!

I've got some troubles..

Här är ytterliggare lite kläder och saker som jag gärna skulle vilja ha. Fast det jag egentligen måste lägga mina pengar på är julklappar, OCH massor av vinterkläder och skor, för över nyår åker jag och mer än tio personer till upp till Orsa för att åka skidor. Vet inte riktigt varifrån dom pengarna ska komma ifrån däremot.

Kläderna är från Gina Tricot:


Handels

Nu har jag precis städat rummet. Yay, alltid lika kul. Men nu är det ju klart så det är skönt. ;)
Kom hem från Handelsanställdas förbund. Det var faktiskt rätt intressant, dessutom fick man fika flera gånger och lunch. Fast lunchen var tråkig, likaså var personalen som jobbade på restaurangen där vi åt. Det var väl säkert bara jag som la märke till det.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, tänker i alla fall inte ta mig ut i det här kalla och tråkiga vädret. Jag vill att det ska bli jul, en såndär vit och mysig jul, sen kan det bli sommar igen. Då skulle jag bli glad. :)


Sandra kramar mig. :) <3

M O N S T E R


Itchy Daze - Monster

Shopping spree

Har införskaffat mig lite nya kläder, eller det var för några dagar sen men vafan.. Lägger upp det i alla fall, vad ska man annars skriva om liksom? ;)




Ett par leggings och en stor och skön tröja. Båda från Gina Tricot. Och ni får ursäkta min mindre snygga matta, kanske borde städa oftare?

Detta har hänt..

Sitter här hos Alex och har lite småtråkigt medans han äter. Han ska sen iväg på sin innebandyträning, jag kanske ska med på den.. Får se, får se.

Idag gick jag bara i skolan i tre timmar, hade två lektioner. Började nio med Småföretagande (UF) där vi höll på med en Nulägesanalys, eller SWOT kanske det var. Det är tydligen en jätteviktig grej. Använder man bl.a. i företag. Så mycket snappade jag upp i alla fall.
Sen hade vi idrott, då en kille i min klass höll lektionen. Vi hade Taekwondo, eller hur det nu stavas. Ganska skoj faktiskt. Det var lite boxning inblandat också, hur kul som helst. Jag har seriöst tänkt att börja med det. Alltså inte bli nån elit-boxare eller så, utan bara som en kul grej med vännerna. Då kan man ju ta ut alla aggressioner på en punshing bag (kommer inte på vad det heter på svenska) istället för på en person, haha. ;)

Imorgon ska jag och min klass ta oss in till Rådmansgatan tidigt på morgonen för att lyssna på Handelseanställdas Förbunds snack om vilka de är. Intressent, säger jag haha.. Men man får lunch där, så då är jag nöjd. ;)


Min käre pojkvän Alex, för sisådär fyra år sen. Söt!

Chillin


Chillin - Lady Gaga. Det fick bli ännu en Lady Gaga-låt. ;)

Vill ha!

Om jag hade haft pengar hade min garderob sett ut såhär. Ganska färglös, men ändå otroligt snygg om jag får säga det själv. Allt kommer ifrån H&M.



Lady Gaga


Paper Gangsta - Lady Gaga, för att hon är en grymt cool artist med grymt cool, överdriven och otroligt härlig stil. ;)

Desperate Housewives

Har suttit och fixat till bloggen i en timme nu. Ser inte riktigt ut som jag ville men det får duga för tillfället.
Tänkte gå på min pojkvän Alex fotbollsträning som håller på nu, men det är så sjukt kallt ute så åkte hem till mig istället. Så istället så håller jag på med min blogg som sagt, och har på Desperate Housewives i bakgrunden. Har inte tittat så mycket på det på sistone så vet inte riktigt vad som har hänt, men det är en bra serie måste jag säga så jag tittar lite ändå.

På fredag ska jag antagligen träffa några vänner för att titta på en film och snacka en massa tror jag, för det var ett bra tag sen jag träffade de alla tillsammans. Sen på lördag kanske jag ska på klassåterträff med min gamla högstadie-klass. Då blir det restaurang i Östermalms Saluhall, men har inga pengar kvar så får se hur det blir då faktiskt.


Desperate Housewives.

Ny blogg, igen.

Yes, nu har man skaffat sig ännu en blogg. Tror det här är femte gången jag försöker mig på att skriva en blogg, men kan nog inte lova att jag kommer skriva så mycket nu heller. We'll see, we'll see.. ;)

RSS 2.0