261209

Idag är det bara en dag kvar tills vi åker till Orsa, det ska bli så kul tycker jag! Men det betyder ju att jag måste packa ganska mycket idag, eftersom vi ska vara där i en vecka, så det ska jag göra idag.
Just nu sitter jag vid min nya laptop som jag fick i julklapp, jag älskar den! ;D I julklapp fick jag också massa sockor, böcker (twilight-böckerna), klänning, pengar, parfym, krämer, skor, leggings etc.

Jag ska in i duschen nu, sen käka lite frukost och fixa mig, sen kommer nog Alex och så ska vi åka till mig och packa. ;)


Dan före dopparedan

Hejsan,
idag är det dagen innan julafton men det känns inte ens som det. Kanske för att det inte är en lika stor grej som det var när jag var mindre. Har i alla fall köpt nästan alla julklappar, resten ska jag köpa i mellandagarna då det är billigare och jag har mer pengar. Sen på söndag åker jag till Orsa med en massa personer för att fira nyår och kanske åka skidor. Det ska bli väldigt roligt och nu har jag köpt mina kläder som jag ska ha på nyår, man måste ju vara fin då! ;)

Idag har jag inte gjort så mycket, Alex är hos sina föräldrar och firar jul och alla kompisar är upptagna eller bortresta... Men har i alla fall varit ute med min syster och Maria och snackat lite skit, men eftersom jag inte har några vinterskor så blir mina fötter kalla väldigt snabbt så det var inte särskilt roligt att vara ute och umgås men ändå kul att träffa Maria.
Just nu håller jag på att välja låtar som jag ska bränna till Orsa, fast kommer inte på så många bra låtar nu när jag måste tänka på det.

God jul på er! :)

Här är lite av det som jag ska ha på nyår, klänningen och skorna:

Break your heart


Break your heart - Taio Cruz

00:00

Det har varit ett tag sen jag skrev sist i bloggen, men har haft inte orkat så varför då göra det? ;)

Eftersom jag inte skrivit nåt på några veckor så får jag väl sammanfatta dem som har gått. Har vart med Sofie och Esther lite, chillat hos Esther och vart på fest i Nacka. Det är alltid kul att umgås med dem och det var ju ett tag sen jag var med dem så det var riktigt kul! Sen har jag väl bara vart med Alex och gått i skolan, som inte slutar förrens tisdag nästa vecka och två dagar innan julafton.. Alltså har inte så mycket hänt, men det går ändå otroligt fort.
På julafton ska jag och min familj åka till mina kusiner och fira med släkten, sen kommer nog Alex senare på kvällen och vi sover antagligen över. Har förresten bara köpt en julklapp så imorgon blir det julklapps-letande bland massa jobbiga människor, så det är väl bara att vässa armbågarna och sticka ut dem så man kommer förbi allt virrigt folk.. Suck.

Just nu har jag inget att göra, ska väl gå och lägga mig snart tror jag, börjar bli trött och rastlös. Det är en rolig sak förresten, att när jag har skola så blir jag aldrig trött vid elva-tiden, men när det är helg kan jag bli trött vid åtta. Konstigt?!
Aja, ha en bra natt! ;)

My immortal


Evanescence - My Immortal

RSS 2.0